My wonderful world....
Yus Fida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Nov-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
A day at beach....

Sabtu yang seronokkk.....unplanned picnic,tetiba jer hr jumaat ms lunch hour we r decided ( excelli tqvm to Anis-selaku pengarah program.. n the krew2 yang lain- our best buddies...) utk pi picnic on the very healthy and happy Saturday.....

Lokasi : Memula kat Pantai Dhe Rhu, Balok pastu tukar plan ke Pantai Batu Hitam...( suka sgt sbb sejengkal je dr umah saya...huhuhuhu... )
Date : 8 Nov 08
Time: 8:30am - 2:00pm...




We r having a great time here...makan..makan..makan...than..start menghampiri ke beach...mandi..mandi..mandi.....sambil layan kids2 yg sgt2 buzy with the sand....





yang pelik sikit hari ni...kaum para bapa tak kisah langsung utk mandi manda ni...kaum ibu2 lak yg mcm excited giler..(sambil jaga anak daa.... ), kaum bapa busy with membakar BBQ seafood yg mcm2 ada....all food was greattt , but saya x berkesempatan utk snap piccas foods sbb busy with my Inas n also busy mandi-manda too.....

insyallah...lain kali kita buat lagi program riadah mcm ni...bagus sebenarnya utk sama2 lebih mengenali dan rapatkan tali persahabatan....terima kasih kawan2 for ur precious time...







Quote:
tqvm to hubby..walaupun belum berehat tido daripada balik kerja shift mlm, sanggup sama2 having a quality time with me, inas and also with my frens.......luv u..


Monday, 10-Nov-2008 14:39 Email | Share | | Bookmark
"Semoga mendapat haji mabrur.."

Lokasi : Airport Kuantan
Date : 9 Nov 08


Alhamdulillah.....Hari ahad baru ni, kami bergegas ke airport Kuantan khusus utk menghantar emak dan ayah saudara yang saya panggil Pak Lang dan Mak Lang utk pergi menunaikan haji. Fuhhh...ramai sesak sungguh dgn rombongan orang lain juga yang sama ingin menghantar keluara / saudara terdekat pergi menunaikan ibadah haji. Semoga mereka mendapat haji yang mabrur.....

Sebelum mereka berangkat, terlebih dahulu telah menyempurnakan kenduri doa selamat. Dengan masa yang agak terhad, saya memenuhi juga undangan itu walaupun tak dapat nk menolong apa yang patut.



Mak Lang tengah sibuk melayani tetamu....





Bersama Mak Lang yang rapat dengan saya sejak dr kecil lagi...



Bersama Pak Lang yang cukup baik dengan anak2 saudara.....




Saya mendoakan agar pemergian mereka ke Tanah Suci diiringi rahmat daripadaNya dan pulang ke tanah air dengan selamatnya....rindu gurau senda dengan maklang.....

Quote:
Maaf...kualiti gambo tidak begitu memuaskan..tah mana silap setting camera...


Friday, 7-Nov-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
Just u and me...

Dah lama x makan Pizza...so, 1st time msk Pizza Hut kat EC Mall ni....lama juga bertahan sabar utk tunggu order sampai....(dgr citer dr ramai org, lately Pizza Hut punya servis so slow....betull lah!), but...no harm...sabar sikit x rugi pun kan..kan..kan..









Friday, 7-Nov-2008 02:37 Email | Share | | Bookmark
A gift from above....

Last weekend sajer jln2 window shopping buat lenguh kaki kat MegaMall....kemudian layan my Inas sambil2 cuci2 mata tgk gelagat org....Inas so happy with the belon yang clown tu kasik....Saya mcm biasa candid piccas Inas mana yg sempat....



Monday, 3-Nov-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
Blueberry Cheese Cake

Seronok dapat jamu kawan2 with my blueberry cheesecake ni....hope uols guys enjoy with the cakes...



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net