My wonderful world....
Yus Fida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Nov-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
Meet up with my best buddies...

Khamis br ni awal pagi my phone dah berbunyi....ohh, receive call from my dear fren Wawa. We r decided nk jumpa kejap pun jadilah petang ni...aft ofiq hour..(tqvm to my hubby coz always izinkan saya bermasa2 with my kawan2.... curik masa kejap..N i mcm biasa kalo ada kwn dtg Kuantan outstation, akan plan with my kwn satu lagi -> Zam utk jumpa..bkn senang skrg nk jumpa kwn2 lama ni..kalo x curik2 masa mcm ni...errmmm..mg susah la nk bertemu mata..bertanya kabar.....



Teman suka dan duka yang terjalin hampir 15 tahun....


Wednesday, 29-Oct-2008 16:43 Email | Share | | Bookmark
Edisi outing lewat malam...

Cuti weekend br ni..tersangat la boringnya duk umah, kerna terpaksa juga sbb hubby turn keja shift mnggu ni...so, siang hr melepak jer la ngan my Inas kat umah sambil servis umah huhuhuh...ahad malam isnin, aft maghrib..siap sedia nk pi round bandor....we r decided to go somewhere we call Benteng...rupanya, mmg x silap tmpt la..ramai sungguh org sbb nya ada pertandingan memancing here at Sungai Kuantan...


Hajat dihati nk gak menyusuri Sg Kuantan naik bot ni...tapi, ramai or wehh, lagipun..tiket mahal sgt..x jadi ahhh...satu lagi, susuri sungai malam mana nmpk apa...nk snap gambo pun x best...





Antara pemancing ikan, hampir 200 penyertaan jugak....



Antara hasil ikan yang dpt dipancing...dengar citer grand prize RM5000, berbaloi kut bg siapa2 yg setia menunggu.....

Kalo ikut saya..nk jugakk tunggu ada pemancing yang dapat ikan depan mata...nk sgt snap gambo ikan yg dh jd mangsa tu...tp, x de rezeki nk nmpk dpn mata...


Wednesday, 29-Oct-2008 14:42 Email | Share | | Bookmark
Cuci mata....

Entry kali ni ajak kwn2 semua cuci mata jap.... , Excelli saya nk kongsi skit piccas tentang hasl tangan kreativiti student2 at my college. Teruja juga bila tgk ni...jom layannnn....















Designer: Pelajar semester 5, Art & Design-Fashion

Quote:
Excelli ini adalah sessi penilaian projek assignment mereka


Wednesday, 22-Oct-2008 18:40 Email | Share | | Bookmark
Model....

My name is Imeen Husniena....Umur dah setahun 2 bln, tapi tarak gigi lagi...rambut baru tumbuh sikit2 n curl kata ibunya... , takut nk bertatih....tapi...mak aiii, x duk diam langsung....













Wednesday, 22-Oct-2008 18:32 Email | Share | | Bookmark
perjalanan yang panjang dan dikenang..:)

Meeting with Coordinator
Lokasi : UTM Semarak, KL
Date : 14 Okt 08












Quote:
All the piccas kemungkinan tiada kena mengena dengan topic entry ni....hanya diri sendiri yang tahu....hehehehe




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net