My wonderful world....
Yus Fida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Oct-2008 17:38 Email | Share | | Bookmark
Majlis "merisik tanya"....

Entry ni special utk kenangan my eldest bro...Walau x byk piccas yg dpt di snap, at least ada gak kan....

Lokasi : Kajang
Date : 19 Okt 08





Hasil tangan siapa lagi kalo bkn my sister....Saya tolong tgk je kali ni..





Btw, alhamdulillah....dah lps 1st stage, next stage....tunggu erkkk!



Wednesday, 22-Oct-2008 15:10 Email | Share | | Bookmark
Enak menjamu selera


Mintak maap bebanyak sbb this time lama sudah x update fp....as told to everybody earlier, bulan raya ni mmg byk byk byk sungguh keja, mcm2 keja nk kena settle...termasuk la keja makan..makan...makan...dan makan..... , seronok aihh jengah fp kwn2 nengok piccas kemeriahan open house sana-sini dan yg pastinya.....the food was greattt!..

Dan saya..x terkecuali juga byk peram piccas psl makan2 ni...So, this entry...kira sekali harung la saya letak piccas ni erkk...

Sebelum tu....kami ada dapat hamper Hari Raya from HSBC bank. Siap depa pi htr ke umah lagi n ada special duit raya for Inas. Btw, tqvm....



Open house
Lokasi : Umah Wardah - kwn ofis








Open house
Lokasi : Umah my parent








Last but not least...
Pot Luck Raya Aidilfitri
Lokasi : Lrg 4, IT Department, Shahputra...
Date : 17 Okt 08





Mcm2 ada....




My best buddies....



Wednesday, 22-Oct-2008 01:13 Email | Share | | Bookmark
Majlis Dinner Raya Aidilfitri Ofis...

Selamat Berhari Raya
Kuucapkan Untuk Semua
Maaf dipinta dan diberi
Semoga Ikatan..berkekalan abadi.....


Lokasi : Hotel Ms Garden
Date : 10 Okt 08














Antara persembahan staff pada mlm itu

Quote:
maaf la..kualiti gambo x brp jelas, x sempat nk ejas camera sbb duk kalut with my Inas




Ni baju yang kami pakai mlm tu....dan door gift yang diberikan...

Saya x dpt teruskan misi snap byk2 pic sgt sbb asyik duk layan my Inas. Nmpk gayanya mood my Inas mlm ni x brp molek . Mujur hubby dpt ikut sekali (terpaksa ambik cuti) walaupun excelli mlm tu hubby keja..tqvm darlingg!...Pic kenangan with my buddies pun x dapek nk amik sbb event pun abih lewat mlm ( near 12 )...ramai yg dah balik awal sbb anak msg2 dah meragam....yg msh duk tunggu ni kononnya mengharap kan lucky draw....but, x dapat la jugakk......


Thursday, 9-Oct-2008 17:26 Email | Share | | Bookmark
Home sweet home...(3rd shoot exterior)

No 13, Lorong Bukit Gelugor 25,
Batu Hitam, Beserah,
26100, Kuantan,
Pahang Darul Makmur



















Thursday, 9-Oct-2008 16:05 Email | Share | | Bookmark
Responsibility.....-just the beginning of succes

Dalam kemeriahan menyambut syawal ni, saya sajer nk nyelit piccas yang ini....heheheh, raya tetap raya but keja pun tetap keja...agaknya sebab cuti raya br ni lama sgt...so,memasing mcm liat je nk cont keja balik....mood raya x abih lagi..biasa la tu kan.....huhuhuhu . Excelli, sepanjang Oktober ni mmg ada a few workload saya sendiri yg kena settlekan...so, x leh ber "senang lenang" sgt kat ofis bulan ni.....



Sama la juga with all my student ni....agaknya sbb memasing msh duk terkenang ngan lemang n ketupat...also kuih2 raya juga, so..psl assignment pun agak berterabur memasing...Saya terpakso bersabar rela dgn diaorg ni dengan cuba sedaya upaya mengerah idea depa utk siapkan juga...x lama lagi dh nk final exam....kena la settle mana2 workload yg x siap lagi nih..sabor je la yer....



Kelas ni hanya ada seorang jer wakil pelajar pompuan (termasuk saya hy ber2 je pompuan). Dialah "ratu" dlm kelas ni yang dikelilingi oleh "kumbang2"sempoi.... .Nakal2 diaorg nih...sometimes mmg x terkawal juga, tapi dgn cara saya tersendiri....depa ni sebenarnya mendengar kata juga...mcm2 peel msg2,.... . Namun,mereka2 inilah yang banyak memberikan saya pengalaman manis mahupun pahit sepanjang bekerja dalam bidang ini..





Walau siapa pun mereka, saya ucapkan ribuan terima kasih atas kerjasama yang diberikan dan kerana sudi memerlukan saya sebagai tenaga pengajar anda semua....Doa saya, semoga dengan berkat ilmu yang diterima, anda semua menjadi seorang yang berjaya di dunia dan diakhirat...aminn...

Quote:
hr ni teringin nk snap gambo depa sbb suka sgt dgn baju baru ala2 F1 yg depa pakai ni....


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net