My wonderful world....
Yus Fida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Jun-2009 04:43 Email | Share | Bookmark
Cerita-cerita lepas...- Kenduri-kendara

Lama sungguh kali ni tertangguh-tangguh nk update..bknnya x de kesempatan masa, tapi problem besarnya ialah ada masalah teknikal dgn my laptop. Lps satu..satu problem yang timbul...means yg mengganggu performance la...

Byk sgt aktivti sebenarnya...sama la jugak ngan koleksi piccas yg ada. Sebab tu tajuk entry kali ni mcm tu la kisahnya..So, koleksi piccas yg 1st nk bubuh psl kenduri-kendara my sepupu...2 minggu berturut sama2 membantu menjayakan majlis. Until 2 day, rsnya penat melayan kenduri kendara ni x abis lagi....

1. Wedding of Mastura & Hanafiyah ~ 06.06.09





Ini sepupu saya yang paling rapat. Muda setahun drpd saya...kecik2 dulu mmg kalo berjumpa, hy bersok sek sok sek berdua sajer ibarat dunia ini kami yang punya , apa yg ada sekeliling dah tak peduli. Bila dah besar skit...alhamdulillah, msg2 berjaya dlm pelajaran. Cuma, jodoh dia lmbt skit je dr saya... . Hanya kami sajer yg tahu rahsia hati masing2...hopefully, lps kwin ni..kita msh lagi boleh berkongsi rahsia....



Seperti mana janji pada hari perkahwinan saya, ms tu dia mmg byk menolong saya itu ini. Dan kali ni tiba giliran saya tuk membalas balik...3 hr 3 mlm saya setia membantu...puas hati...



Serius dia mintak saya buatkan kek special tuk hantaran dia. Selama ni saya baking kek x de le deco beria sgt, tp dah sbb nk kena letak sebaris dgn brg2 hantaran..kena la deco lebih2 sikit...walaupun tanganku ini keras semacam je..(mmg x pandai sgt bab2 seni ni..), at last...kira berjaya la juga walaupun saya tau tak brp kemas....mmg tak kemas pun kan deco nya?....



Untuk dia.semoga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga ikatan kekeluargaan kami tetap utuh..walaupun x lama lagi, lambat laun dia akan pergi jauh merantau ke negera orang...

2. Wedding of Hudha & Asri



A week after kenduri Mastura, majlis sorang lagi cousin meyusul. Act depa ni hr tu berebut tarikh jua... tp setelah kata sepakat diambil...2 minggu berturut mcm ni la kendurinya (msg2 nk rebut time cuti skolah sebenarnya..).



Tak dapat wat editing lebih2, sbb koleksi piccas dia yg sy ada x byk. Saya sibuk di bahagian dapur sbb tu x dpt snap piccas depa sgt. Yang ada ni pun, my adik yg tolong snapkan...



Mcm biasa, saya bantu my mum siapakan juadah santapan pengantin ni dgn juga bantuan drpd family members yang lain. Mujur my Inas di layan sepenuhnya oleh hubby. Tqvm to hubby sbb byk menolong ringankan kerja2 saya....



Quote:
Apa2 hal pun, nk ucap byk terima kasih kat semua2 readers dan kwn2/family members yg sudi menjengah FP ni. Insyallah, nnt akan bersambung lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net