My wonderful world....
Yus Fida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Jun-2009 07:20 Email | Share | Bookmark
Cerita-cerita lepas...-Buffday Abah

Tahun ni x dpt nk fokus celebrate betul2 masa buffday abah. Sebab datenya sehari sebelum start kenduri kendara tu, so seme family members bz duk fokus tuk kenduri la. But, kami dlm diam, curik2 ms juga plan mana yang patut...saya sempat baking sebijik kek n my mum also sediakan sebijik kek.


pun sama...x berapa kemas deconya...kesuntukan masa sebenarnya.

Kira mcm menumpang majlis orang la...aft kenduri mlm ms pengantin baru duk bz2 bukak hadiah, kami sempat mintak abah tiupkan lilin. Ada la jugak piccas kenangan tuk tahun ni. Yang x tahannya... kanak2 kecik la yg so excited bila tgk ada 2 bijik kek nih...sampai dah x mcmbuffday abah dah, sbb yg nk meniup lilinnya punyalah ramai yg berminat.....



Ucapan untuk abah, semoga dipanjangkan umur dan dimurahan rezeki serta kesihatan yang baik. Walaupun abah x de masalah kesihatan (setakat ini dan hrp berkekalan), tapi kami tahu..kalau abah tak cukup rehat, mesti abah kalah juga dengan demam dan batuk2...so, kena byk berehat juga...nnt ada masa luang kita pergi bercuti lagi....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net