My wonderful world....
Yus Fida
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Jun-2009 05:09 Email | Share | Bookmark
Layan menu di luar

Last 2 weeks ( x ingat date bila) ada jln2 buat lenguh kaki kat EC Mall. Excelli mmg niat nk lunch kat sini.Dari umah lagi duk terbayangkan Laksa Shack ni. So, hr ni dapat lah hajat nk merasa laksa yg ada disini.



Harga standard la lebih kurang Rm30++ kalo makan berdua. Menu saya yang Laksa Nyonya Melaka tu dan hubby Laksa Asam tu.Not bad... , tapi rasanya kalo buat sendiri lagi puas hati kut....

Hari yang lain pulak, plan nk makan kat Johny's Rest kat EC Mall juga. Ni pun sama...standard harga RM3++ tuk 2 org makan.Tak kisah la sbb menu mcm ni diet yang sihat sebabnya steamboat kan...alhamdulillah, puas hati....kalo nak buat n prepare steamboat kat umah mcm x sesuai lak sbbnya mkn tuk 2 org je, so bhn2 nya leceh nk carik serba sikit..kala tuk makan group ramai, barulah berbaloi....



Quote:
moral of d story...makan kat umah lagi jimat....hahahahah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net